Nie jesteś zalogowany.
witam wszystkich :-)
Milda, witam Cię w imieniu wszystkich
Witam wszystkich dziś dołączyłam do Waszego grona Anna
Witaj Anno
to teraz ja:) Mam na imię Agnieszka, pochodzę i mieszkam w Szczecinie. Studiuję finanse i rachunkowość, odbywam praktyki w biurze rachunkowym niestety nie przynoszące dochodu. Na podróże staram się zarabiać z dorywczych zajęć. Mam nadzieje że po studiach będzie to łatwiejsze:)
Agnieszka witaj wśród pasjonatów podróży
Cześć wszystkim nazywam się Paulina, mieszkam i studiuje w Koszalinie. Jestem obecnie na 3 roku europeistyki
Bardzo fajny pomysł z tym portalem
Podróże to dla mnie sposób na życie, sposób na oderwanie się od czasami nudnej rzeczywistości
Kocham je bo za każdym razem czymś zaskakują
pozdrawiam wszystkich
Paulina, witaj wśród Travelmaniaków
Hej, pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cieszę się, że mogę pobyć tu z Wami i zobaczyć co ciekawego zwiedziliście... Od czasu do czasu samej udaje mi się gdzieś wyjechać, dlatego przed wyjazdem lubię poczytać o miejscach, do których zmierzam Jestem Kasia, fascynują mnie podróże i lokalni ludzie, jak żyją i wypoczywają
Kasiu, miło mi powitać Ciebie w serwisie
Witam wszystkich Travellmaniaków!! Dziś dołączyłam do Waszego grona. Jestem z Gdyni, uwielbiam fotografować i zwiedzać świat! W planach mam odwiedzić każdy piękny zakątek i poznanie różnych kultur:)) W miarę możliwości będę sukcesywnie uzupełniać swój profil! Pozdrawiam Karolina
Witaj Karolina,
Mam nadzieję że jak wszyscy, poczujesz się w serwisie "jak w domu"
Witam. Nazywam się Michał i 2 dni temu dołączyłem . W końcu mam zamiar zrealizować swoje marzenia związane z podróżami. Także trzymajcie kciuki.
Michał, witaj w serwisie. Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wielu udanych podróży
Miło powitać zacne grono:) Mam na imię Anka, jestem z Łodzi. Zostałam złowiona 2 dni temu. I bardzo dobrze! Wszystko tutaj jest dla mnie interesujące...Wasze opowieści, zdjęcia, filmy. Zawsze ciągnęło mnie w świat, każda podróż otwiera nowe przestrzenie w mojej glowie, wracam turbodoładowana:) Jak większość z Was lubię pstrykać fotki. Liczę na komentarze, także te krytyczne (od znawców tematu:) Pozdrawiam