Nie jesteś zalogowany.
Ania pochodzi z W-wy ja pochodze z Brennej(stamtad skad pochodzi Bartosz Heller,komentator sportowy
polskiej TV na Olimpiadzie w Vancuwer;jego ojciec urodzil sie i mieszkal w najblizszym sasiedztwie).
Warszawe znam doskonale,gdyz i ja w W-wie mieszkalem w latach 70-tych i mialem wysokiego ranga
(Szefa Wydzialu Zagranicznego MON-u) znajomego.Dlaczego to pisze..?? Inteligentne osoby beda wie-
dziec o co chodzi....
Witajcie,
Nazywam sie Dorota, mieszkam w W-wie. O podrożach już marzyłam czytając w beciku "Poznaj Świat" a potem w dorosłości stało się to realne także dzięki zmianom polityczno-społecznym w naszym kraju. Moją pierwszą i najważniejszą miłością podróżniczą jest Hiszpania, ale daję się porwać innym zauroczeniom podróżniczym gdyż zwiedziłam prawie całą Europę, północną Afrykę, Bliski Wschód, USA i Amerykę Środkową. Czasami snorkluję, żegluję i jeżdzę na nartach. Bardzo lubię też fotografować.
Dorota, witaj.
Gdybyś znalazła trochę wolnego czasu i zamieściła w serwisie zdjęcia i informacje o swoich wyjazdach, było by super! Ooo... i widzę że będziesz na spotkaniu 27 lutego, do zobaczenia
Witam!
Nazywam sie Bartek. Sukcsesywnie bede dodawal zdjecia i opisy z moich podrozy m.in: Amsterdam, Praga, Barcelona, Costa Bravo, Tunezja, Wyspy Kanaryjskie....
Bartek witaj oficjalnie Widzę że już zacząłeś umieszczać fotki ze swoich podróży. przy okazji jeszcze raz dzięki za Twoje propozycje zmian w serwisie.
Witam serdecznie wszytkich użytkowników tego forum i portalu.Mieszkam w W-wie,jestem na rencie ,moją największą pasją są podróże.
Ryszard, witaj wśród tych, których pasją tak jak w Twoim wypadku, są podróże. Mam nadzieję że znajdziesz w serwisie sporo przydatnych informacji a i sam często będziesz pomagał innym użytkownikom swoją wiedzą.
Witam wszystkich, jestem tu nowa. Bardzo lubie podróżowac i zamierzam się tą pasją podzielic z innymi
Podróże zbliżają, spotkania też, mam nadzieję, że pozwolicie mi poznać te wspaniale miejsce i Was samych również
Witam serdecznie
anulka, gobaria witajcie w serwisie, zapraszam Was do częstego zaglądnia i dzielenia się wrażeniami z Waszych podróży i oczywiście na nasze comiesięczne spotkania
Dżem dobry, jestem Ernie i cieszę się, że dołączyłem do klubu. Myślę,że na tym nie koniec...
Witam wszystkich maniaków. Alicja
Witam wszystkich!
własnie dołączyłem do grona TravelManiaków ;-) Ciekawa idea i bardzo ciekawy portal. Z przyjemnością podzielę się z Wami swoim skromnym doświadczeniem oraz poczytam i posłucham o podróżach innych. Ponieważ fotografią zajmują się po części zawodowo a po części hobbystycznie, bardzo chętnie ocenię też Wasze fotki i postaram się napisać jakieś sensowne komentarze ;-).
pzdr,
Climber
Ernie, Alicjo, Krzyśku - mieliśmy okazję poznać się na ostatnim sptokaniu Travelmaników, witam Was oficjalnie w serwisie
Miło słyszeć że inicjatywa portalu podoba się Wam, mam nadzieję że będziecie częstymi gośćmi
Pozdrowienia.