Nie jesteś zalogowany.
Ola witaj w gronie pasjonatów podróży
Justyna, miło że postanowiłaś się ujawnić.
Witaj w gronie travelmaniaków
Czołem!
Nazywam się Kacper.. Jestem nowym, uczącym się jeszcze travelmaniakiem.. Wciąż myślę o dalekich krajach Ameryki Południowej.. Ahh! Cieszę się, że trafiłem na portal, w którym ludzie mają podobne zainteresowania do mnie..
Pozdrawiam
Kacper, witaj w serwisie
Mam nadzieję że znajdziesz tutaj sporo przydatnych informacji a jednocześnie będziesz mógł pomagać innym użytkownikom serwisu swoją dotychczasową wiedzą "podróżniczą".
Witam. Konrad- Valion. Tak, kolejny szajbus dołączył do Was! Mam nadzieje, że komuś pomogą moje przygody. Może, ja również znajdę inspiracje do kolejnych wypadów tutaj? Kto wie. Świat jest taki duży i pełen cudownych miejsc.
Konrad, witaj w serwisie,
Jak widzę rozpocząłeś proces dodawania do serwisu relacji i zdjęć ze swoich podróży Na pewno będą one przydatne dla innych pasjonatów podróży, mam tez nadzieję że informacje zawarte w serwisie będą równiez przydatnym źródłem wiedzy dla Ciebie.
Pozdrowienia,
Witam serdecznie!
jestem z Gdańska i cieszy mnie fakt, że trafiłam na taki portal! Podróżowaniem zaraziłam się niedawno, więc niewiele zwiedziłam, ale wszystko przede mną
Monika, witamy w serwisie i jednocześnie w gronie pasjonatów podróży
Witam wszystkich, podróże to moja pasja i każdą wolną chwilę wykorzystuję na wycieczki, ostatnio przede wszystkim poza granice RP.
Witaj Greatblue, podróże, wycieczki to coś co łączy Ciebie i wszystkich innych Travelmaniaków
Zachęcam do dodania opisów i zdjęć z Twoich podróży, jednocześnie życzę wielu niezapomnianych wyjazdów.
Witam, jak na mój wiek to udało mi się już trochę zdwiedzić.. kocham podróże jak każdy tutaj.. długi czas nie wchodziłam na ten portal, ale myślę że to sie zmieni.. pozdrawiam wszystkich
Dorota, witaj
Miło że po dłuższej przerwie postanowiłaś nas odwiedzić i "ujawnić się" w tym wątku.
Pozdrowienia.
Witam, mam na imię Robert i dużo marzeń podróżniczych do spełnienia :-) Na razie i od czasu do czasu podróżuję po Polsce fotografując przyrodę. Jak do tej pory zwiedziłem kilka krajów, ale wszystko przede mną :-)
Robert, witaj w serwisie
Mam nadzieję że portal będzie pomocny przy planowaniu Twoich kolejnych podróży.