Nie jesteś zalogowany.

#211 2009-11-25 13:51:11

mlody_nomad

Re: Dla wszystkich - przedstaw się

Ja także chciałem się przywitać smile podróżowanie to mój mały nałóg, wszystkie zarobione pieniądze wydaję na podróżowanie, a że lubię podróżować jak najdłużej to zazwyczaj staram się by koszty były jak najmniejsze. Lubię podróżować stopem, zwiedziłem tym sposobem Francję, Hiszpanię, Włochy, Austrię, trochę Niemiec, Słowenię, Chorwację, Szwajcarię, Szwecję, Norwegię no i Polskę wink Trochę sam pojeździłem samochodem -roadtrip na Nordkapp przez Niemcy, Danię, Szwecję, Norwegię i powrót przez Finlandię, Estonię, Łotwę, Litwę, do Polski (ok 11tys km) lubię też włuczyć się po górskich szlakach - jestem niedoszłym przewodnikiem beskidzkim wink prawie zdobywcą głównego czerwonego szlaku beskidzkiego, z zagranicznych górskich wycieczek - zdobycie Moldeveanu (2544 m n.p.m) najwyższego szczytu Gór Fogaraskich w Rumunii.

W planach na 2010 rok: Australia wink

Generalnie nie lubię siedzieć w miejscu a tu magisterkę trzeba klepać zamiast podróżować...

#212 2009-11-25 13:53:57

Fresh

Witamy nowego podróżnika w naszych skromnych progach smile
Z tego co piszesz, masz spore doświadczenia podróżnicze. Fajnie by było gdybyś mógł dodać swoje podróże i zdjęcia do serwisu.

#213 2009-11-25 14:18:41

mlody_nomad

Postaram się zrobić to jak najszybciej. w końcu każdy pretekst do nie pisania pracy mgr jest dobry !

#214 2009-11-25 17:23:10

lagatta

#215 2009-11-29 11:06:33

globsat

Witam wszystkich pasjonatów podróżowania, i miło mi dołączyć do waszego grona smile
Arczi

#216 2009-11-29 14:37:22

Fresh

Arek, witamy w kręgu Travelmaniaków smile

#217 2009-12-03 11:57:11

aroni54

Witam wszystkie bratnie dusze.Mam na imię Basia. Zawodowo troszczę się aby studenci polscy i zagraniczni cieszyli się życiem a nie myśleli o dachu nad głową. Od dzieciństwa dotknięta jestem bakcylem włóczęgostwa.Już w podstawówce należałam do sekcji turystycznej a gdy tylko skończyłam 18 lat zaczęłam pilotować wycieczki po Polsce i tzw wtedy demoludach. Teraz z radością poznaję miejsca moich dawnych marzeń.

#218 2009-12-03 12:01:04

Fresh

Basiu, serdecznie witamy Cię w serwisie i gronie osób kochających podróże.

#219 2009-12-14 13:27:50

piea

Puk, Puk. Też się w końcu chciałam  przyłączyć...(lepiej późno, niż wcale!)
Jestem Ala, pracuję w Warszawie w dużej korporacji, mieszkam poza Warszawą, gdzie mamwłasny domek i ukochany ogród, w którym uwielbiam się "grzebać" w tzw wolnym czasie. A tak poza tym to uwielbiam oczywiście podróże: niestety nie podróżuję, tak często jakbym chciała, więc niewiele mam tych tzw"zaliczonych"wyjazdów , za to nadrabiam inaczej:  mnóstwo czytam o podrózach i mam całkiem pokaźną bibliotekę na ten temat. Acha, i jeszcze od niedawna lubię fotografować.
Pozdrawiam wszystkich travelmaniaków, travelholików i travelpasjonatów!

#220 2009-12-14 14:00:22

Fresh

Alu, miło że zdecydowałaś się napisać kilka słów o sobie. Tak więc oficjalnie witamy w serwisie smile
Życzę abyś mogła zrealizować jak najwięcej swoich planów podróżniczych!

Pozdrawiam,

#221 2009-12-15 17:21:56

Pacix

Również chciałam się przywitać, jako że jestem nowa wink Mam nadzieję że znajdę troszkę czasu i będę mogła się podzielić moimi przygodami oraz doświadczeniami. Pozdrawiam wszystkich miłośników podróży. wink

#222 2009-12-15 21:44:49

Fresh

Pacix, witaj w naszych skromnych progach, chętnie przeczytamy relacje i oberzymy zdjęcia z miejsc które udało Ci się zwiedzić smile

#223 2009-12-26 11:11:49

dominik

Witam serdecznie wszystkich travelmaniaków smile
Bardzo lubię podróżować, zwiedzać, poznawać dlatego myślę, że dobrze trafiłem smile

#224 2009-12-26 12:59:09

Fresh

Dominik jak najbardziej dobrze trafiłeś, witamy Cię w gronie kochających podróże smile

#225 2009-12-30 12:36:55

olucha74

Witam smile Mam na imię Ola, mieszkam w Bydgoszczy lub w Hiszpanii, taki mam charakter pracy :)Podróże to mój nałóg smile Pozdrawiam wszystkich travelmaniaków smile

Stopka forum

Napędzane przez PunBB, modyfikacja Fresh