Nie jesteś zalogowany.
Witam w gronie podroznikow.
Mam na imie Andrzej i jestem uzalezniony od podrozy.
Zawodowo - jestem pilotem wycieczek i prywatnie - wiele wlasnych podrozy backpackersko.
wiecej na mojej stronie www.andrzej.wnek.eu
Ndlugo dodam troche moich zdjec.
Poki co chcialem sie przedstawic.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Pozdrawiam
witaj w klubie...
Witamy, witamy....
Fajnie,ze sie powieksza grono travelmaniakow,bo to oznacza wiecej fotek i ciekawych podrozy...yammiii:)))
Witam! Nazywam sie Ewelina i dzisiaj chcialabym dolaczyc do Waszego grona
Na codzien zajmuje sie studiowaniem na politechnice warszawskiej, a dorabiam udzielajac korepetycji, wiec jak sie pewnie domyslacie fundusze, ktore moge przeznaczyc na podrozowanie sa bardzo okrojone studiowanie ma jednak rowniez swoje dobre strony- a mianowicie tanie, ciekawe wyjazdy organizowane przez najrozniejsze organizacje studenckie. Dzieki temu moge odwiedzic chociaz namiastke tych wszystkich miejsc, ktore kiedys chcialabym zobaczyc (i, mama nadzieje, zobacze!).
A tak poza tym to chcialabym wreszcie zabrac sie za fotografowanie. Narazie moje pojecie na ten temat jest wlasciwie zerowe, i zbieram sie juz od dlugiego czasu zeby sie zainteresowac i rozeznac co nieco w tym temacie i moze kiedys w koncu to nastapie
Pozdrawiam i witam wszystkich.
Witaj Ewelino w naszych skromnych progach
Witamy Ewelinko i mamy nadzieje, że będziesz sie pojawaic na co miesięcznych spotkaniach:)
Witam " fenoloftaleinę" czyzby kolejna koleżanka po fachu? Pozdrawiam;)
elo,
Mam na imie Aaron,od 4 lat mieszkam w Irlandii.pracuje w fabryce krabów i w restauracji odkładam na wymażone podruże i nie tylko...w ciągu miesiąca mam może tylko 4 dni wolnego,ale warto!
ciekawie tu u was
witam,mam na imie Marcin,od 6 lat mieszkam i pracuje jako kafelkarz,plytkarz czy tez glazurnik w Londynie i jak chyba wszyscy zakochalem sie w podrozach.never stop exploring.
Aaron, Marcin - witamy w gronie Travelmaniaków
Witamy i do udzielania się na forum zachęcamy:P
witamy Was Aaron i Marcin w klubie;) Macie naprawdę ciekawe fotki z wspaniałych miejsc. Dodajcie opisy.....please!!!!!