Nie jesteś zalogowany.
Kolko dopiero teraz poczytałem.... Thai jest boska.. jak się komuś nie podoba to jest to tylko i wyłącznie jego wina...
Tez tak mysle,Taj jest niesamowita i jesli komus sie nie podoba to problem tkwi w Nim
Na Azje ogolnie trzeba patrzyc z przymrozeniem oka i oceniac za caloksztalt
A nie porownywac do krajow,gdzie bylo sie w hotelach z all i malo,co sie widzialo poza hotelem
Kolka dzieki za super relacje!Symiliany jeszcze przede mna,ale musze...!!!
Nie wiem jak to sie stalo ale poprzedni post mial byc w relacji z Phanghan i Samui hihi
My jestesmy zakochani w Taj po uszy. Odwiedzamy kraine usmiechu raz w roku, przewaznie w marcu.
Taj to Taj...nie ważne czy Phuket czy Samui czy Phangan
Myślałam, że tak szybko Taj nie zdradzę, ale Kenia jest taka...
No cóż - nie mogę się zdecydować
Hej Kolka! Dotarłam na forum w poszukiwaniu Twojej relacji z Tajlandii. Bardzo się cieszę, że ją przeniosłaś tutaj i dziękuję za to. Przeczytałam jeszcze raz, dokładnie, bo tak ja Ty czekałaś na swój wyjazd długo, tak i ja w końcu odwiedzę moją wymarzoną Taj. Czasu mam jeszcze bardzo dużo... bo będę tam dopiero w lutym, ale czas leci szybko (czasami za szybko) i już teraz maniakalnie oglądam filmy i czytam. Spędzę 5 nocy w Kata palm i mam nadzieję, że również będę zadowolona.
Będziesz Hotel fajniutki, ma swój klimat
Czasem się nie przejmuj, szybko zleci
Gratulacje!
Ostatnio edytowany przez Kolka (2015-06-17 01:12:23)
Kolcia- filmik bajka
bajeczna bajka
tak sobie mysle ,że jestesmy szczęściarzami że dane nam było odwiedzić to miejsce .... ech...... raj na ziemi
Dzięki dziewczyny Wydaje mi się, że to było już tak strasznie dawno...
Filmik robiłaś chyba niedawno zresztą jest super
Dzoana cud,miod,malina Cudne lazury,a kamole prawie,jak na Seszelach
Lordziu - rzeczywiście ten filmik powstał w ostatnich dniach, tak jakoś mi się zatęskniło...
Kati - dzięki, na Seszelach nie byłam więc nie mam porównania. Obym kiedyś je miała
Kurcze fajna relacja a dla mnie chwila wspomnień, aż żałuje że sam po powrocie nie opisałem swojej wyprawy do Taj.Tak samo jak Ty kropka w kropkę zwiedzalismy Phuket i też nocowalismy w Kata Palm Beach. My na samym Phuket bylismy 10 dni potem Bangkok,Pattaya, Phi Phi,Kanczanaburi .
Aż się zastanawiam czy znów się tam nie wybrać
Pozdrawiam