Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez kornelcia (2012-03-21 16:17:22)
plany.. plany... i po planach ;( ja już powróciłam :-((( jak zmartwychwstanę to wstawię fotki ;-))) KONRaDZIE weszłam na piramidę!!!!!!! nie zginęłam :-)))) ale do dziś "czuję" lewe udo ;-))) warto było!!!!
No Kasia....to czekamy z niecierpliwością na fotki i opis......
Kasia kupiłaś płytę Reik?
tak kupiłam ;-))) napisałam sobie na kartce nazwę żeby nie zapomniec ;-) kupiłam również płytę MAriaci oraz płytę z show z xcaret ;-) jeśli będziecie w xcaret to koniecznie musicie sobie kupić te płyte ;-)) teraz właśnie ją słucham i aż mi łezki lecą ;-((
Witam wszystkich, a ja w tym roku spędzam wakacje w rytmie fado, czyli kierunek Portugalia, hotel Luna Alpinus, 2 tygodnie, all. , już marzę aby przetańczyć noc w gorącym rytmie Portugalii.
kasiulka wrociła zapomniała mnie spakowac , to Kangur moze ty wrzucisz mnie do walizki ja naprawde mało miejsca zajme ....
A ja dokładnie jeszcze 2 miesiace ....
Maciek dasz rade z tym Egiptem ja byłam poczatkiem sirpnia i było wspaniale ...
No chris ty to skasowałes wszystkich swoimi planami ....
Jakos bym Cie upchal w tamta strone...tylko, ze ja juz lece za jakies 20 godzin i nie wiem czy dasz rade dotrzec tu przed zamknieciem walizek...
Jak sie bedziesz pakowac za dwa miesiace to ja juz pewnie nie bede pamietac o Bali... tylko ze mnie to byloby ciezko wcisnac nawet do kufra. Pzdr
Ostatnio edytowany przez kangur (2012-03-16 05:36:09)
Kangur udanego pobytu na Bali!Rob duzo zdjec i upatrz dla mnie jakies plaze perelki:)
ale Kangurkowi dobrze......
Miłych wrażeń na Bali, Kangur! I oczywiście czekamy na piękne zdjęcia
Wspaniałych wakacji Kangurze!
Rób fotki wszelkiej naturze,
baw się jak dzieciak w piachu
i nie miej przed lotem strachu...
i zbieraj muszelki na plaży-
życzymy udanych wojaży!
Ostatnio edytowany przez Michasia_Bogus (2012-03-16 23:32:39)
Grzesiek, fantastycznych wakacji!!! i czekamy na kolejna czadową galerię!
Grzesiek, udanego wypoczynku!!!
Kangur, życzymy wspaniałych wakacji, wyjazd na Bali będzie udany, to pewne. Teraz będziemy czekać na piękne zdjęcia i razem z Wami poznawać świat. Pozdrawiamy :-)