Nie jesteś zalogowany.
Przed nami kolejne - VII spotkanie Travelmaniaków.
Tym razem tematem przewodnim będą INDIE. Zapraszamy wszystkich na pokaz slajdów połączony z relacją z podróży do Indii.
Spotkanie odbędzie się w sobotę, 30 stycznia 2010 w Warszawie przy ulicy Chłodnej 39 (pawilon 9) o godzinie 18:00, w "Klubie Podróżnik". Mapę dojazdu oraz relację z naszych poprzednich spotkań znajdziecie w zakładce spotkania.
Wstęp wolny - zapraszamy nie tylko tych którzy byli lub planują wyjazd do Indii, ale wszystkich którzy kochają podróże i chcą wymienić się doświadczeniami z innymi pasjonatami.
Witam
Byłem w tym klubie - na spotkaniu autorskim z BP..
Indie, na pewno piękny kraj.. Kolorowy, pachnący.!
Szkoda, że mieszkam pod Wrocławiem.. Z chęcią bym przyjechał..
Pozdrawiam i życzę udanego spotkania!
chętnie dołączę, jak tylko śnieg pozwoli dojechac z Bydgoszczy
Jak najbardziej zapraszamy
Za kilka dni proszę kilka fotek i o zdanie relacji ze spotkania
Kacper, jak najbardziej będzie - po każdym spotkaniu przygotowujemy i publikujemy relację oraz zdjęcia
Kto się wybiera na spotkanie? Jest jakaś lista? Chętnie poznam znajomych z serwisu ... ale nie wiem kto się wybiera i nie wiem jak to do tej pory wyglądało pewnie wszyscy się już znają jak łyse konie ... ale mi by się przydał "wieczorek zapoznawczy"
... z jakimiś plakietkami itp
Dokładna liczba osób nie jest znana, z praktyki oraz informacji od niektórych mogę wstępnie oszacować że będzie co najmniej 20-30 osób, z czego część zna się z serwisu a część to osoby "nowe", tak więc jeśli możesz to zapraszam
Robimy wszystko aby spotkania odbywały się w miłej atmosferze, bez "podziału" na "starych" i "nowych", zresztą jeśli uda Ci się dotrzeć to sam zobaczysz Możesz zobaczyć zdjęcia i relacje z naszych wcześniejszych spotkań w zakładce spotkania.
P.S. Spotkanie juz jutro - wszystkich serdecznie zapraszamy
Jesteśmy już po spotkaniu
Myślę że możemy je uznać jak najbardziej za udane, szczególnie jak chodzi o ilość osób uczestniczących co świadczy o coraz wiekszej popularności naszych spotkań.
Zgodnie z obietnicą - za kilka dni zmieścimy relację ze spotkania.
Ze swojej strony pragnę podziękować wszystkim obecnym i zapraszam na kolejne, które odbędzie się w ostatnią sobotę lutego. Więcej informacji już niedługo w serwisie
Planowaliśmy też być na spotkaniu jednak wystraszyła nas pogoda:(. Szkoda, że mieszkamy tak daleko od centralnego miejsca spotkań. Byliśmy myślami z Wami i czekamy na relacje i zdjęcia.
Aneta, Zbyszku - właśnie zastanawiałem się czy uda się Wam dotrzeć. Szkoda że nie wyszło, ale odległość rzeczywiście jest tutaj problemem. No ale będa kolejne spotkania, gdzie mam nadzieję będziecie mogli na niektóre z nich przyjechać. Relacja i zdjęcia pojawi się w serwisie już niebawem
jesli doszlo by do spotkania "na sesji wyjazdowej" (np.w Stuttgarcie) to i ja moglbym przyjechac.???
Witam:)
Ja również byłam w sobotę na spotkaniu:) Bardzo mi się podobało, świetny pomysł!
Na lutową imprezę postaram się namówić więcej ludzi "z branży";]
Pozdrowienia z Bydgoszczy!
johann457 napisał:
jesli doszlo by do spotkania "na sesji wyjazdowej" (np.w Stuttgarcie) to i ja moglbym przyjechac.???
Na naszych spotkaniach każdy jest mile widziany jednak jak na razie odbywają się one tylko w Warszawie, być może w przyszłości uda się nam organizować je w innych miastach na terenie Polski. Sesje "wyjazdowe" poza Polskę na razie nie były rozpatrywane.
kasiajan napisał:
Witam:)
Ja również byłam w sobotę na spotkaniu:) Bardzo mi się podobało, świetny pomysł!
Na lutową imprezę postaram się namówić więcej ludzi "z branży";]
Pozdrowienia z Bydgoszczy!
Miło słyszeć pozytywne opinie na temat spotkań, robimy wszystko co możemy aby były jak najbardziej ciekawe. Coż mogę jeszcze napisać - zapraszam na kolejne (27 luty - więcej informacji już niebawem), im nas więcej tym spotkania są bardziej barwne