Oferty dnia

Talerz pełen przysmaków: sery pleśniowe w asyście borówki, kaliny i jarzębiny

Sery pleśniowe albo się uwielbia, albo... wręcz przeciwnie. Jeśli należysz do ich wielbicieli - witamy w klubie. Jeśli nie - mamy nadzieję zmienić Twoje postrzeganie tego przysmaku. Spraw swoim kubkom smakowym prawdziwą ucztę i zakochaj się w wyjątkowym aromacie. Sery pleśniowe najczęściej podawane są jako przekąska. Deska serów i wędlin różnego rodzaju to łatwy, szybki i smaczny pomysł na spotkanie z przyjaciółmi. Warto jednak urozmaicić smak tych specjałów - wzbogacić i, tym samym, odkryć go na nowo. Sery z białą czy niebieską pleśnią doskonale łączą się z produktami słodkimi i słonymi. Warto zmieniać im towarzystwo wraz ze zmianą pory roku. Myśląc o zbliżającej się jesieni, pomyśl też o jej darach - niech zagoszczą na Twoim talerzu.

Fr/white / 2015-10-07
Komentarze:
Brak komentarzy.